A Lélekzengető Doromb-terápia leírása

Mi az a Lélekzengető doromb-terápia?

A zengetés régen, táltosok által használt módszer, amivel könnyedén megtudták nyugtatni azt aki problémáival felkereste őket. Mára ennek a módszernek bizonyították a testre gyakorolt jótékony hatásait, így akár önálló gyógymód is lehetne, de mint minden hasonló kezelési módszert, ezt sem nevezhetjük gyógymódnak, csupán közérzetjavító szolgáltatásnak.

Mi a működési elve?

A doromb hangja már az első felcsendüléskor ellazít, majd a rezgések, amelyeket kelt behatolnak a testbe, és az emberi szervezet vízmolekuláit használva eljut a test bármely részére, így a problémás területre is. Itt fejti ki hatását, amelyet az adott területen egy zsibbadás-szerű érzés jelez, néha akár fizikai fájdalom formájában is érezhető, ez annak jele, hogy a hang rezgésbe hozta a problémás területet és elkezdte feltölteni jó energiákkal.

Időpontot foglalok!

Vannak mellékhatásai?

Mivel a rezgés „kirázza” a sejtekből a salakanyagot, ez az emésztőcsatornán keresztül igyekszik kiürülni, így természetes kísérőjelensége a rezgés alapú relaxációs élménynek, hogy méregtelenítési reakciót (gyomormenést vagy erős színű, szagú vizeletet) produkál a testünk, ez a méregtelenítés jele. Ez egyszeri alkalom, ha mégis tartóssá válna, az nem a Lélekzengetés mellékhatása, hanem egy gyomorrontás jele. Ez esetben forduljon orvoshoz.

Milyen problémákra ajánlott ez a szolgáltatás?

Mivel a jelenlegi törvények miatt nem nevezhetjük gyógymódnak, így közérzetjavító szolgáltatás a megfelelő megnevezés. A kezelés inkább egy frissítő, pihentető élménynek felel meg, kicsit a masszázshoz hasonlítanám, amely közben akár el is aludhat, a zengetés akkor is hatásos.

Gyógyítás nem történik, hanem inkább megteremtjük az öngyógyulás feltételeit: a harmóniát, a kellemes légkört, a test nyugalmát. Ebben az állapotban beindul a test öngyógyító mechanizmusa, így előfordulhat spontán gyógyulás minden olyan betegségből, problémából, ami a stresszre, a szorongásra vezethető vissza.

Időpontot foglalok!

Ha ennyire hatásos, miért nem nevezzük gyógyításnak?

Mivel az orvosi rendszer egy profitorientált terület, ezért nem érdeke az orvosoknak a gyógyulás, inkább csak a tünetek kezelése, így erős orvosi lobbi folyik minden természetgyógyászati, vagy alternatív gyógyító technika ellen, annyira, hogy egy törvény értelmében csak doktori diplomával engedélyezett minden gyógyítói tevékenység, ellenkező esetben börtönbüntetés is kiszabható. Így mi közérzetjavító szolgáltatók maradunk azon az állásponton, hogy nem gyógyítunk, csak segítjük a test öngyógyító rendszerét érvényesülni. 

Ahogyan Baksa Soós Jóska sámán mondotta: „ Én nem gyógyítok, csak helyreállítom a harmóniát.”

Mi a szolgáltatás menete?

A Lélekzengetés azzal kezdődik, hogy egy kényelmes fotelben elhelyezkedve elkezdjük a kezelést. A zengetés ideje alatt előfordulnak más hangszerek is, mint a doromb, a végét mindig egy erős csengőszerű hang zárja le.

Mennyire bízhatok a terapeutában?

A szertartást vezető személy számára ez egy hivatás, erre fogadalmat tett, és beavatást kapott. Legjobb tudása szerint jár el, és minden szó, ami elhangzik a Műhelyben a gyertya lángjában szertefoszlik. Csak a szép szavak maradnak meg a kedves vendég emlékezetében, a mentor vagy tanácsadó minden szót elfelejt a zengetés végéig, sőt, a legjobb, ha szót sem szólunk. 

Mennyi ideig tart a zengetés?

A zengetés felépítése összesen 60 perc vagyis egy óra.

Időpontot foglalok!

A zengetés előtt tanácsos meglátogatni az illemhelyet, és utána sok vizet kell inni, hogy a méreganyagok könnyebben kitisztuljanak a szervezetünkből.

Mennyire hangos az élmény? 

A zengetéshez használt erősítő hangerejét úgy állítjuk be, hogy az kellemes legyen, de semmiképp sem zavaróan hangos. Inkább mélyebb hangok és az azokat kísérő magas felhangkból adódik össze a kellemesen nyugtató dallam. 

Mennyire lesz közel hozzám a tanácsadó?

Mivel fontos, hogy látótávolságban helyezkedjünk el a zengetett személyhez képest, ezért 2-3 méter távolságban helyezkedik el a zengető személy a klienstől. A jelenlegi helyzet miatt lehetőség van teljesen érintésmentes, sőt akár online zengetésre is, amennyiben a kliens rendelkezik az otthonában hangerősítő felszereléssel. Természetesen ez a fajta szolgáltatás nem olyan hatásos, mint a személyes élmény, hiszen a doromb-élménynek szentelt helyiségben biztosított a zavartalanság, a csend, és kényelem.

A kezelőhelyiség
A félkész bejárat
A cégérünk

Árainkat Ide kattintva éri el!

Hogyan foglalhatok időpontot a Lélekzengető Doromb-realxációs élményre?

Szolgáltatásaink helyszíne: Őriszentpéter

Bármilyen kérdés esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén:

andor@tuzdoromb.hu
(+36) 70 561 8039

A Tűzdoromb Lélekzengető Műhely előzetes bejelentkezés alapján fogad vendégeket. Kérjük bejelentkezés nélkül ne keressék fel Műhelyünket!

Foglaljon itt:

Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot,s mi hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s