Rólunk

“Boldoggá tenni minden szenvedő életét!”

Szilvi és Andor vagyunk, egy átlagos, Őrségben élő pár, de mégis kicsit átlagon felülinek érezzük magunkat, hiszen mi tudjuk, mi az, ami örömet okoz nekünk, mi az a hely, ahol boldogságunk lakik.

Persze, ez nem volt mindig így. Nekünk is hosszú utat kellett megtenni, mire megtaláltuk a küldetésünket, hiszen minden élőlény egy küldetéssel születik erre a Földre, és sajnos csak kevesen találják meg, és annál is kevesebben hajlandóak keresni egyáltalán.

Sokatok számára nem titok, hogy néhány éve egy bőrműves műhelyben tengettük napjainkat. A saját bőrműves műhelyünkben, ahol habár vállalkozás volt, igazából nem volt több egy stresszes munkahelynél, hiszen rengeteget dolgoztunk, keveset kerestünk, és szabadságunk is csak akkor volt, ha éppen valahová rendezvényre vitt utunk portékáinkat árulni.

“Addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik”, – tartja a mondás, és hamarosan egymással is összetűzésekbe keveredtünk, hogy a műhelyt előremozdítsuk, de így sem ment. Egyre kevesebb lett a pénzünk, és lassan már karácsonyra sem tudtuk abbahagyni a munkát, annyira a pénz körül forgott az agyunk. Majdnem eltört a korsónk, de mi ezt nem engedhettük.

Hoztunk egy döntést, hogy ez ellen teszünk, és megváltoztatjuk eddigi életünket. Keresni kezdtük a megoldásokat, és rájöttünk, hogy a bőrművesség már nem igazán szórakoztat, inkább amolyan megélhetés miatti tevékenységnek számított. Eldöntöttük, hogy visszamegyünk a “mókuskerékbe”, míg talpra nem állunk, és ekkor elkezdődött egy szép új világ.

Andor számára a dorombon való zene jelentett addig is mindent, ezért szabadidejében többet játszott, és új gondolatok születtek meg benne. Kezdetben le sem jegyezte ezeket, de miután elfelejtett párat, elkezdte jegyzetelni őket, s hamarosan egy egész könyvre való tanács született meg, ami közelebb viszi az embereket a boldogsághoz.

Szilvi biztatta, hogy adják ki könyvben, hiszen sok ember segítségére lehet, ezért megszületett a “Tűzdoromb” című könyv. Szerzője Tana Batur, egy táltos aki testileg ugyan nem él köztünk, de Andor hallja gondolatait, és lejegyzi. A könyv már számtalan ember életét megváltoztatta, és még messze nem ért véget a sor, hiszen naponta sok példány jut olvasójához.

Ezek vagyunk mi: Szilvi és Andor, akik abban hiszünk, hogy minden szenvedés egy lehetőség a tanulásra és a fejlődésre, így igazából Isten munkálkodik minden nehézség mögött, és csak addig visz bele a szenvedésbe, amíg tudja, hogy elég erős vagy, hogy kibírd.

Hol juthatsz hozzá a könyvhöz? – ezen az oldalon, a kapcsolat fülre kattintva egy megrendelőlap gördül eléd, ahol megrendelheted a saját példányodat.

Kövess minket a facebookon!

Nézegesd a képeinket az Instagramon!