Hangterápia dorombbal…

Te is unod,

 • hogy tele van a környék hangtál terapeutával?
 • hogy nagyon drágák a hangtálak?
 • hogy a képzések csak arról szólnak, hogy zenélgetsz egész hétvégén?
 • hogy hazaérve nincs egy hangszered sem, hogy elindulj, vagy megvásárolhatod a képzésen nagyon drágán?
 • hogy nincs egy tankönyv, amibe belenézve fejleszthetnéd magad?
 • hogy minden képzés csak az eőképzése a következőnek?
 • hogy a végén jó esetben kapsz egy oklevelet, ami nem is hivatalos?

Ennek most vége!

Csinálj valami olyat, amivel nincs Tele a város. Légy egyedi, és tanulj meg egy olyan hangterápiát, ami elfér a zsebedben, így bárhová magaddal viheted, nem úgy, mint a hangtálat.

Ha nem alszod ki magad, akkor nappal ingerlékeny, frusztrált, és stresszes vagy, a munkádban is meglátszik, ha hiányzik a rendszeredből néhány napnyi alvásidő.

Az alvászavar oka egyértelműen a stressz. A munkahelyi dolgozók 19%-a egyenesen utálja a munkáját, és hatvan százalékuk nem lelkesedik be, ha a munkájáról kérdezik.

Viszont tudnod kell, van egy egyszerű megoldás rá, hogy jól aludj, és kipihend magad, vagy akár nappal is pár percre pihentető állapotba kerülj.

Gyere, és tudd meg, hogyan válj boldog, békés, harmonikus emberré, akinek jó a társaságában lenni, aki mindig kedélyes, s akinek mindig van egy-két jó szava a körülötte élőkhöz. Ugye milyen jó lenne ilyen emberré válni? Aki igazán, és őszintén boldog?

Te beletartozol a 19%-ba?

Ha igen, tarts velem egy kellemes utazásban, és közben sajátítsd el a képességet, hogy mások felemelkedésére lehess a hangok segítségével, s mindeközben ismerd meg önmagadat, tanulj meg relaxálni, és feltöltődni.


Magyarország első és egyetlen olyan képzése:

 • Ami garantáltan új életet ad.
 • Ahol elsajátíthatod a Lélekzengető Doromb-terápia® módszert.
 • Ahol nem kell a végén drága hangtálakat, vagy gongokat megvenned, hogy otthon legyen min gyakorolni. Nálunk az első hangszeredet ajándékba kapod.
 • Ahová elég egyszer eljönni, és mindent megtudsz, amit tudni lehet erről a hivatásról, nem kell újra és újra százezreket elégetni egy újabb képzésen, vagy fokozaton.

Bebiztosítom a helyem most!

Több mint öt éve csak ezen a hangszeren gyakorlok, és kísérletezem. Persze igyekeztem én is megtanulni a hangterápiát, de a legtöbb ilyen kurzus csak arról szól, hogy eladjanak neked legalább félmillió forint értékben hangtálat, vagy gongot, és mivel csepegtetett tudást adnak, ezért az „üzleti stratégia része,” hogy újra visszamenj, és újabb képzésekre fizess be. Ebből lett elegem, így megalkottam egy olyan képzést, amelyről biztosan mesélni fogsz még az unokáidnak is. Egész egyszerűen nincs még egy ilyen képzés Magyarországon, ahol elsőre mindent megkapsz: -tudást, tankönyveket, hangszert, és mindezt ajándékba.

Ez a képzés:

 • Nem gyógyszert, vagy pszichológiai konzultációt ad a bajra, hanem tudást. 
 • Nem kíván zenei előképzettséget, de nem ad Zenei tudást, csak intuitív zenélésre tanít.
 • Nem az ahol utána bevezetnek a boltba, és lehet hangszert vásárolni a képzés árának a többszöröséért, hanem adunk Neked egy profi, haladó hangszert ajándékba.
 • Nem tanít gyógymódra, csak harmóniateremtésre képez ki, ami okozhat spontán gyógyulást.
 • Nem az, ahol elzenélgetsz egy hétvégén a társaiddal, és szinte semmi tudást nem kapsz.
 • Nem Nepáli, Indiai módszer, vagy valamilyen távoli leellenrőzhetetlen GURU módszere, hanem Magyar találmány, Itthon leellenőrizhető élő személy által életrehívott módszer.

Ez a lehetőség Neked Szól, ha:

 • vannak fogaid.
 • szereted a kellemes, mély, nyugtató hangokat.
 • közel áll hozzád a hangterápia, de túl elfoglalt vagy, hogy eljárj egy terapeutához.
 • szeretnéd a saját terápiás módszeredet a zsebedben magaddal vinni bárhová. 
 • szeretnéd letenni a stresszt a nap végén, és megnyugodni, hogy kellemesen alhass, és kipihenten, boldogan ébredhess.

Viszont ez Nem való mindenkinek! Ha az alábbi csoportból bármi is igaz rád, kérlek Ne is olvass tovább!

 • Ha Te tökéletesen elégedett vagy a jelenlegi helyzetteddel, és semmi változást nem szeretnél.
 • Ha a családod boldog, békés, harmonikus embernek tart, és Te is így érzed magad.
 • Ha nem hiszel a hangok gyógyító erejében, és azt gondolod, ez egy sarlatánság. (Valószínüleg az ultrahangos vesekő-robbantást is annak tartod.)
 • Ha nem szereted, hogy a szádba kell venned egy vasdarabot. (Igazából csak elsőre furcsa, utána még élvezed is.)
 • Ha nincsenek fogaid. (Ha megvan az első négy fogad, akkor már alkalmas vagy rá.)

Ez egy Hangterápiás képzés, ahol megtanulhatod hogyan old fel a rád nehezedő stresszt, nem mellesleg, másoknak is segíthetsz vele, ráadásul hivatalosan, –oklevéllel fogsz rendelkezni utána.


Amit tanulhatsz:

– A dorombon való játszás alapjait, technikáit, hibák kiküszöbölését,
– Holisztikus szemléletet, csakrák funkcióit, helyeit,
– Doromb-terápiás önkezelést és foglalkozások levezetését, önrelaxációt.
– Hogy hogyan indíts és tarts fenn doromb-terapeuta vállalkozást.
– S végül bemutatom a TITKOT, hogy hogyan tarts terápiás kezeléseket, hogy a kuruzslótörvénynek megfelelj, így biztosan nem ütközöl törvénybe.


Amit kapsz:

– beavatást és képességet a doromb-terápiára, hogy önbizalommal tudj kezeléseket tartani.
– Tanusítványt, amit használhatsz a tevékenységed bejelentésére, így hivatalosan fogsz majd dolgozni a hivatásodban. (Azért nem oklevelet, mert azt csak állami intézmény adhat, így ha eddig szereztél magánoktatáson oklevelet, az minden bizonnyal érvénytelen. )
– egy profi dorombot, amellyel akár a képzés utáni másnapon elkezdheted a munkát.

Bónusz:

– a “Tűzdoromb – Kulcs önmagadhoz” című önismereti könyv nyomtatott, dedikált változatát,
– A Lélekzengetők kézikönyve című könyv Pdf változatát – (ez a tankönyvünk),
– barátságokat, beszélgetéseket, sok boldog percet, és álmaid valóra válását.

Lépj!

Adok magamnak egy esélyt!

A módszer ugyan három fokozatra bontható, de ezek igazából csak arra szolgálnak, hogy Te kiválaszthasd, hogy mennyire kívánsz elmélyülni benne. Így értelemszerűen így állítottam össze a csomagokat is. Az első fokozat az Önismeret dorombbal, a második a Doromb-terapeuta képesség, és a harmadik a mester fokozat, amely révén oktathatod a módszert is. A most következő hétvégi elvonuláson az első kettőt együtt sajátítod el, a harmadik, a Mester fokozatra tapasztalatot kell gyűjtened, így azt nem tartlmazza ez az ajánlat.

Élő Lélekzengető doromb-terapeuta oktatás, és elvonulás az Őrségben.

Tartalmaz: 

 • Egy teljes hétvégés elvonulást – hogy teljes kikapcsolódásban élhesd át a doromb-terápiát, és annak elsajátítását.
 • Jegyzeteket, amelyeket előre kinyomtatok majd Neked, – hogy ne kelljen körmölnöd, hanem csak figyelned, és tanulnod kell.
 • Egy profi dorombot, amin tanulhatsz, és amin elindulhatsz a doromb-terapeuta útján, – hogy utána ne kelljen keresgélned, és napokat eltöltened, hogy megtaláld a hangszered.
 • Egy dorombterapeuta tanusítványt, ami egyedülálló a szakmában, és megalapozza a hitelességedet.

A teljes csomag ára szállással, étkezéssel, és dedikált nyomtatott könyvvel: 199 000 Forint. Decemberi jelentkezés esetén 4X 50000 Ft-ként is kifizethető, vagyis 4 részletben. Januárban már csak két részletben lehet fizetni, ugyanis a teljes ár felét előre kérem.

Januárban vagyis utolsó pillanatban való jelentkezés esetén: 250 000 Forint. (ezt a lehetőséget ne várd meg, mert rendre már a meghírdetéskor elfogynak a helyek, így nem szokott utolsó pillanat előfordulni. Ha mégis akkor az csakis a véletlen műve, és ez esetben valaki meggondolta magát, ami nagyon, de nagyon ritkán fordul elő.)

Az elvonulás és a képzés az Őrségben, Őriszentpéteren kerül megrendezésre március hónapban, 17.-19. közt.

Helyek száma: 12 fő.

Jelenetkezz most a linkre kattintva!

Most csapok le rá!

Az első kurzus résztvevői…

100% Harmónia-garancia! – Szeretem ha békével, harmonikusan távoznak a képzésemről azok, akik eljöttek. Így, ha a képzés végén nem vagy elégedett, bátran biztatlak arra, hogy kérd vissza a pénzedet. Én szó nélkül visszaadom a teljes befizetett összeget! Ezt egy szerződésben rögzítjük a képzés megkezdése előtt, így semmilyen vesztenivalód nincs.

A második kurzus végzősei…

A harmadik képzés beavatottjai

A kurzust tartja: Kelemen Andor, hangterapeuta, a Tűzdoromb Lélekzengető Műhely megálmodója, a “Tűzdoromb – Kulcs önmagadhoz” című könyv szerzője.

Üdvözöllek! Kelemen Andor vagyok, és már közel három éve dolgozom doromb-terapeutaként. Előtte két évig kutattam, és kísérleteket végeztem, hogy bizonyíthassam elsősorban magamnak a működését. Én 150%-ban hiszek a módszerben, amit megalkottam, hiszen amellett, hogy mindenkit azonnal lenyugtat, mellékhatásként számtalanszor átéltem a spontán gyógyulásokat is. Ennek ellenére nem tartom magam gyógyítónak, én csak helyreállítom a harmóniát.

Mikor megtapasztaltam a doromb kellemes nyugtató hatását, egész Magyarországon keresni kezdtem olyan tanárt, aki megmutathatja nekem, ezt a módszert. Tudtam, hogy ez a módszer létezik, csak azt nem, hogy ilyen tanító még nincs. Nekem kellett ilyen tanítóvá válnom, és magamnak is megtanítani a módszert, amivel mára számtalan személyt kezeltem. A doromb nagyon sokukat meggyógyított olyan krónikus problémákból, mint izomgyulladások, hátfájások, vagy régóta fennálló menstruációs görcsök. 

Ezek a tapasztalatok adtak önbizalmat ahhoz, hogy oktatni merjem a módszert, amit azt hittem én fedeztem fel, de aztán az utam során rá kellett jönnöm, hogy több mint 7500 éves módszert találtam, ami régóta feledésbe merült. 

Én most újraalkottam, új köntösbe bújtattam, mert ami régen megfelelt egy kuruzsló kunyhójában, azért ma már igencsak ferdén néznének, így az összes jogi labirintust bejárva, teljesen megfeleltettem a mai körülményeknek. Még a kuruzslótörvény ellen is bebiztosítottam a módszert, és így adom át: Tisztán, használhatóan, ráadásul jogilag védetten.

2019-ben könyvet is írtam a módszerről, amelynek címe: „Tűzdoromb – Kulcs önmagadhoz”, a könyv kapható a nagyobb könyvesboltokban, de a képzéseken ajándékba adom PDF-formátumban.

Nem a Te hibád,… 

… hogy stresszben élsz, hiszen a társadalmunk pontosan úgy van berendezkedve, hogy az embereket egy folyamatos érzelmi hullámvasúton tartsák, mert így könnyebb őket manipulálni. A hírek, az újságok, a rádió, minden csak a negatív információt tolja elénk, hogy egy pillanatra se nyughassunk meg, s persze a főnökünk is azon dolgozik, hogy minél jobban féltsük a munkahelyeinket, mert így nem kell neki többet fizetni ugyanazért a munkáért, és inkább stresszben tart. 

Nem a Te hibád, hogy bedőltél a hirdetéseknek, és elmentél olyan tanfolyamra, ahol miután elvégezted, még egy kis méretű hangszert sem adnak ajándékba, és meg is érthetjük Őket is, hiszen nem olcsó egy hangtál, s persze ha fejlődni akartál, meg kellett vásárolni legalább 3 darabot, vagy legalább egy jó nagyot, ami sejtésem szerint sok százezer forint lehetett. 

Nem a Te hibád, de most, hogy tudod, hogy van más lehetőség, ahol többet is kaphatsz a pénzedért, hozhatsz egy jó döntést, és elvégezheted a doromb-terapeuta képzést, és elviheted az ajándék dorombot, amelyeket bárhová magaddal vihetsz mert garantáltan elfér a táskádban, vagy a zsebedben. Gondolom ez a hangtálakról nem mondható el. 😀

Nekem is sok problémát okoznak az olcsó, de alacsony színvonalú tanfolyamok, mert az érdeklődők azt hiszik, ez is csak egy lehúzós hétvégi zenélgetés, pedig engem nem ez vezérelt soha, hanem, hogy minőséget, és színvonalat adjak, hogy aki eljön hozzám, az utána ne érje be kevéssel. Legyen magasan az a bizonyos nívópálca, és aki hangterapeuta oktatást akar tartani az igenis tegye magasra a lécet.

Nagyon sok hangterapeuta tanfolyam létezik ma szerte a világon, és Magyarországon különösen sok. Majdnem minden sarkon kongatja egy hangtál-terapeuta a hangtálait, és Nem a Te hibád, ha vágysz közéjük, hiszen nincs is jobb egy kellemes hangokat árasztó hangtálnál, amelyet csak meg kell kongatni, és ha elég nagy, akkor akár egy percig is szól, ellentétben a dorombbal: Ezt folyamatosan pengetni kell. Ugyanakkor pontosan ez az oka, hogy a hangtálas módszerekkel telítve van már a piac, doromb-terapeutából, pedig velem együtt összesen ötven van jelenleg.

Viszont egy közepes hangtál árából nálam megvan a dorombod és a tanfolyam is, amely azonnali oklevelet ad.

Olvasd el az én történetemet!

Egy gyerekkori baleset miatt háromévesen a testem ¾-én harmadfokú égési sérüléseket szenvedtem, aminek következtében 21 napra kórházba kerültem. Akkoriban nem lehettek bent a szüleim, így különösen nehéz volt ez nekem. Viszont messze a neheze csak ezután jött el. Ugyanolyan sérülésekkel bekerült mellém egy másik kisfiú, akivel összebarátkoztunk hiszen sorstársak, ráadásul egykoruak is voltunk. Sülve főve együtt voltunk, és nagyon sokat játszottunk. Később, habár nem nekünk szánták, sikerült meghallanunk egy beszélgetést, az orvos és a szüleink közt. Arról beszéltek, hogy valószínűleg nem maradunk életben. Sem én sem a másik kisfiú, aki időközben a barátom lett. Én nem tudom mi zajlott benne, csak azt gondoltam, hogy fogalmam sincs miről beszél az orvos. A szüleink persze azutántól mindig nagyon furcsán búcsúztak, amit akkor nem értettem. Aztán néhány nap múlva a barátomat nem találtam. Gondoltam kiengedték. Aztán mikor mondtam, a szüleimnek, hogy majd, mikor én is hazamehetek, megkeresem, és játszom vele, mondták, hogy nem találhatom már meg, mert felment a mennybe az angyalokhoz. Mikor engem kiengedtek, rögtön tudtam, hogy meggyógyultam, és hogy mostantól a Jóistennek szüksége van rám, valami nagyon fontos feladatban, így, azóta is ezzel a küldetéstudattal élek, immáron 35 éve, és most itt vagyok.

Amikor velem szóba állsz, akkor egy dologban biztos lehetsz: a dorombról képes vagyok olyan hangnemben beszélni, hogy attól biztosan mosolyogni fogsz, hiszen végtelenül boldoggá tesz ennek a hangszernek minden aspektusa, kezdve a formától a hangjáig, minden. Mi lehet a titkom, hogy képes vagyok ilyen magasztosan, és fenkölten beszélni róla? Ha eljössz a képzésre ezt a titkot is bemutatom, de Vigyázz, függőséget okoz, és onnantól Te is így fogsz majd beszélni róla, hiszen a legelső tárgy, ami a lelki békédet adja majd. 

Tudni akarom a Titkodat!

Mik a hiányosságaim:

 • A teljes módszert magam állítottam össze, így nincs tényleges mester akitől tanulhattam. Habár tanultam Gongterápiát, és egy általános “Hangteraputa és hangfürdő-mester” oklevelem is van, de a doromb-terápiát nincs kitől megtanulni, csak Tőlem. Viszont így elsők között tanulhatod meg, és indíthatod el a saját vállalkozásodat ezzel a módszerrel, és így kevés az igazi konkurencia.
 • A módszer most indult el Magyarországon, így biztosan nem találkozol vele úton-útfélen, s ez egy hiányosság, mert az emberek nem hallottak róla, ezért nehéz elmondani, mivel is foglalkozom. Az előnye, viszont, hogy a konkurens módszerek teljesen mások, így kilóg a sorból. 
 • Székelyföldi származásom miatt van egy kis tájszólásom, ami néha okoz egy kis galibát, így arra kérlek, ha valamit nem értesz, jegyzetelj, és kérdezd meg, hogy értettem, nagyon szívesen elmagyarázom.

Ha szeretsz az eszedre hallgatni a szíved helyett, akkor a következő sorokat értékelni fogod.

Miért jelentkezz?

 1. Mert a dorombbal sokkal gyorsabban eljutsz a meditatív állapotba, ezáltal hamarabb beindulnak az öngyógyító mechanizmusok a testedben.
 2. A doromb kicsi, így sokkal könnyebben magaddal viheted, mint egy hangtálat vagy Gongot. Egyszerűen ott a zsebedben mindig.
 3. Egy doromb sokkal olcsóbb, mint egy hangtál, így ha szeretnéd majd bővíteni a hangszerparkodat, nem kell vagyonokat kiadnod érte.
 4. A képzés sokkal jobban fel van építve mint a jelenlegi képzések nagyrésze. Mivel számomra nagy hiányérzetek voltak a tanfolyamok után, úgy alakítottam ki, hogy ezeket a hiányosságokat kiküszöböltem. Például sehol máshol nem kapsz hangszert, vagy könyvet a tanfolyamon. Nálam van könyv, van doromb ajándékba, és van plusz ajándék is, amit most nem szeretnék leleplezni.
 5. Amíg más tanfolyamok úgy vannak felépítve, hogy többször kelljen elmenni és befizetni az egyre növekvő díjakat, addig nálam ezzel az egy képzéssel is tökéletesen el tudod végezni a kezeléseket, mert minden tudást megkapsz hozzá, illetve utólagosan is bármikor kérdezhetsz.
 6. Mert megtanulhatod hatékonyan levezetni a stresszt, mindössze napi 15 perc ráfordítással. – A képzés után napi 15 perc gyakorlás elegendő ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyen az életed.
 7. Mert nemcsak a tudást viszed magaddal, hanem az eszközt is adjuk hozzá. – A képzésen résztvevők ajándékba kapnak egy könnyen kezelhető, professzionális hangszert, amely kezdetben a tanuló-dorombod lesz, utána viszont gyakorlatilag örökre az egészségedet szolgálja majd.
 8. Mert megtanulsz segíteni másokon is. – A doromb hangja nemcsak a zenész számára kellemes, de hatékonyan oldja a stresszt a hallgatóság körében is.
 9. Ráadásul minderről hivatalos oklevelet is kapsz.

Már közel 50 személyt tanítottam meg a Lélekzengető Doromb-terápia használatára. Ez a szám ugyan kicsinek tűnik, viszont ha azt vesszük figyelembe, hogy most indult a módszer oktatási rendszere, és kevésbé elterjedt, ez a szám, szinte még sok is, ha belegondolsz, hogy majdnem minden nagyvárosban van legalább egy doromb-terapeuta. Szerencsés vagy, mert nem mindenki használja teljesen ki a piaci lehetőségeket, és sokan csak önmaguk számára használják, de most az elsők közt indulhatsz el ezen az úton, így mire nagyon elterjed, arra Te már biztosan messze szárnyalsz.

Ezeket mondták rólam:

Andort az interneten ismertem meg, egy Doromb oktatás kapcsán. Kicsit elfogult lettem vele kapcsolatban amikor meghallottam, hogy tájszólással beszél. Ez engem inspirált, mert jó érzés volt hallgatni az előadást amit tartott. Képes magáról pozitív és negatív tapasztalatokat megosztani másokkal. Ez szintén megfogott. Jó beszélő és alapos. Néha viszont engedi, hogy a hallgatók vegyék át az irányítást és kicsit túl engedékeny. Nagyon örültem, hogy az oktatás alkalmával engem kért meg a feladattok elkezdésével illetve bemutatásával. Összességében ajánlom mindenki számára, hisz a tőle tanult és hallott dolgok, beépültek az életembe. Bátran állíthatom, hogy az életem sokat változott azóta. (Csaba)

Andorhoz Doromb terápiás képzésen jártam, csodás 2 napot tanulhattam nála, szeretettel ajánlom mindenkinek! (Szilvia)

Andor egy csupaszívszeretet:-) ember, nagy tudással mérhetetlen jóakarattal, tündöklő lelkesedéssel! Mindent át akar adni, amit csak tud, ugyanakkor tisztelettel fordul a tanítványai tudása felé! Menjetek dorombolni! Figyelem!!! Függőséget okozhat!!! Én a tanfolyam óta folyamatosan dorombolok!!:-) (Tünde)

Andor nagyon felkészült, érthetően, pontosan adja át az információkat. Közvetlen, jó humorú, csapatjátékos. Rugalmas,viszont pontosan betartja a menetrendet. Aki hívást érez a dorombhoz, bátran forduljon hozzá. Tartalmas szép napokat töltöttünk a kurzus alatt. (Judit)

Andort az Őrségben ismertem meg egy fantasztikus doromb élményen. Amilyen lelkesedéssel és őszintén szívből játszott ránk hangolódva, azonnal magával ragadott. Egyből tudtam is, hogy amint lesz mód rá, megtanulok nála dorombon játszani, hogy én is Doromb Terapeuta lehessek, így válva részévé ennek a fantasztikus dolognak, hogy aztán én is minél több emberrel ismertethessem meg ezt a csodás hangszert. Andor nagyon segítőkész és érthetően, tisztán avat be mindabba a tudásba, mit megszerzett az évek alatt. Ő nem csak egy Tanár, Ő egy tanító is, aki folyton fejlődik és bármikor képes újat tanítani. Csak ajánlani tudom mindenkinek. (Norbert)

Andor, nagyon lelkes, nagy tudású. Érthetően jól magyaráz. Alaposan felkészült és ezt a tudást szívesen adja tovább. (Juhász)

Mindannyian érezzük a bőrünkön, hogy nagy változások vannak. Nemcsak a gazdaságban, de a spiritualitásban is. Nagyon sokan jönnek hozzám tanulni, fejlődni, és most még igazán az elején vagyunk.

Biztos vagyok benne, hogy egy-két éven belül majdnem minden nagyobb városban (de lehet, hogy a kissebbekben is) lesz legalább egy Lélekzengető Doromb-terapeuta, csak abban nem vagyok teljesen biztos, hogy Te köztük leszel.

Ha most tanulod meg, biztos lehetsz benne, hogy nagy eséllyel Te leszel az egyik, ha halogatsz, akkor egy év múlva lehet, hogy már azt fogod látni, hogy a városodban már nem érdemes elindulni, és lehet, hogy másban sem.

Jelentkezz most, mert ezeken az árakon, csak most tudom garantálni a képzésedet, és így biztos lehetsz, hogy a Te kezelőd lesz a városodban ha nem is az egyetlen, de mindenképpen az első, aki oklevéllel rendelkezik a módszerből, és mire a “többiek felébrednek”, Te már régen tapasztalattal, és referenciákkal rendelkező profi szolgáltató vagy. Ezt az előnyt nem lehet behozni.

A spirituális fejlődésben minden akkor jön elénk, amikor készen állunk rá, és lehet, hogy most azt gondolod, hogy még nem állsz készen, de ha lehetőségről van szó, a határidő, az a Tegnapi nap. 😀 Ha ott van elötted a lehetőség, akkor azonnal lépj, és használd ki.

Nekem mindegy, hogy Te jelentkezel, vagy valaki más, Tudom, hogy ez a módszer úgy kell a világnak mint egy falat kenyér, fentebb leírtam miért, így folyamatosan idő előtt betelnek a helyek, Így csak egy kérdés marad: Te köztük leszel?

Jogodban áll halogatni, és lehet, hogy később talán egy jobb lehetőséget is kifogsz ebből a képzésből, de mi lesz akkor ha mégsem? Mi lesz akkor, ha fél év múlva a duplája lesz a képzés ára, és már nem engedheted meg magadnak?

Lehet, hogy ha most körülnézel, s össze tudod szedni az árát, félév múlva azt mondod majd: Hú, de jó, hogy én már elvégeztem, így igazából sokkal olcsóbban jutottam hozzá, mint amennyibe most kerülne.

 • Ha most jelentkezel, tuti benne leszel a 12-ben. Ha holnap, lehet, valaki már elvitte az utolsó helyet. Mert összesen 12 fő számára nyitott ez a lehetőség, ha most elszalasztod hónapok múlva nyílik újra alkalom.
 • Ha most jelentkezel, tuti ezen az áron a tied, de lehet, hogy holnap vagy egy hét múlva meg sem találod a hirdetést, és rájössz, hogy csak néhány hónap múlva tudsz eljönni.
 • Figyelj, ez most nehéz döntés számodra, de szeretnék segíteni Neked: ha Novemberben jelentkezel és benne vagy az első 10 jelentkező közt, akkor nyomtatott példányban is megkapod a Tűzdoromb-kulcs önmagadhoz című könyvet, a nevedre dedikálva.
 • Ne miattam jelentkezz, nekem nem számít, hányan vannak a képzésemen, hiszen tartottam már 3 főnek is képzést, úgyanúgy, mintha 50-en lettek volna. Viszont magad miatt nem mindegy, mikor, nem mindegy, mennyiért, és nem mindegy, hogy mit kapsz a pénzedért.
 • Viszont jó ha tudod, nem mindenkinek adatik meg a lehetőség, ugyanis, vannak bizonyos feltételei annak, hogy jöhess. Az alábbi felsorolás alapján tudd meg, hogy Te alkalmas vagy-e arra, hogy velünk tarts!: 

Ha az alábbi mondatokból legalább 3 igaz rád, akkor igyekezz, mert kiemelten fontos, hogy ezt elvégezd:

 1. Próbáltad már a hangterápiát, és nagyon tetszett, így szeretnéd elsajátítani ezt az ágát.
 2. A halogatás távol áll tőled. (Ha eddig halogattál, most dönthetsz úgy, hogy mától azonnal cselekdsz, ha a lehetőség kopog az ajtódon.)
 3. Legalább egyszer meditáltál már doromb-zenére. (Ha még nem, ezen a linken feliratkozhatsz a hírlevelemre, és küldök Neked e-mailben egy letölthető 25 perces dorombzenét, s ha meditálsz egyet rá, akkor ez a pont is kipipálható.)
 4. Láttál már dorombot, a legjobb, ha már fogtad is a kezedben, és a legeslegjobb, ha már meg is tudod szólaltatni. Ha nem tudod megszólaltatni, elég ha láttad képen, hiszen ezt megtanulhatod a képzésen is.
 5. Megvannak és egészségesek az első fogaid, ugyanis ehhez kell hozzátámasztani a dorombot. (Ez a pont kötelező érvényű! Jó hír, hogy ha van protézised, akkor is működik.)

A doromb-terápia nagy segítség az önismeretben is hiszen rezgése letisztítja a gondolatokat, így igazán kettesben maradunk önmagunkkal. Ezzel a képzéssel jobb önmagaddá válsz egyetlen képzés után is. Egy olyan képességet viszel magaddal, amivel bármikor, bárhol segíthetsz másoknak, vagy önmagadnak letenni a stresszt, és ezáltal egy jobb, nyugodtabb életet élhetsz. Büszke lehetsz arra, hogy tudsz valami olyat, amit senki más körülötted.

Ok, zárd be az oldalt nyugodtan, ha Neked nem fontos az, hogy minél hamarabb meghozd, életed legjobb döntését.

Bátran zárd be, és én meg sem fogom tudni, hogy itt jártál, számomra csak egy szám leszel azok közül, akik a mai napon megnézték ezt az oldalt, de nem voltak elég bátrak. Akik nem elég bátrak, azok csak számok.

A Nevedet akkor tudja meg a világ, ha elég bátor vagy.

Te itt hagyod a neved, vagy megelégszel azzal, hogy csak egy szám maradj?

Meddig tűröd még, hogy csak egy szám vagy?

Tedd meg most a lépést, és változtasd meg a világodat! Mert én tudom, hogy Te képes vagy rá.

Tudom, hogy egyedül Te vagy képes arra, hogy megváltoztasd a világodat! Te vagy a kiválasztott? – Ha mégsem ezt mégsem érzed, akkor csak zárd be nyugodtan!

Most hogy már idáig eljutottál, biztosan érdekel a „Lélekzengető Doromb-terápia” tanfolyam, jelentkezz az alábbi űrlap kitöltése által. Az “üzenet” rubrikába írd be pontosan, hogy melyik csomagot választod, és milyen fizetési konstrukciót szeretnél. A jelentkezésed elküldése után egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni, amiben majd egy megerősítő űrlapot kell kitölteni. Utána pedig el kell utalnod a képzés felét(ha a koránkelő jeggyel jössz akkor annak a felét), ezt is e-mailben írom majd meg neked. A képzésen kell majd befizetned a fennmaradt összeget. (Bankkártyával is fizethetsz.)

Köszöntünk a Lélekzengető Doromb-terapeuta képzés jelentkezési oldalán!

Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot, és nyomd meg a küldés gombot!

Az elküldés után hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.