Van egy régi titkom, amit szeretnék megosztani Veled!

Téged választottalak erre, mert képességeid, tudásod és bátorságod alapján nyilvánvaló, hogy szükségem van Rád! Te fontos vagy számomra. Igaz, most azt gondolod, hogy miért pont Te, akinek titkolnia, szégyelnie kell a vágyait, hogy ne taszítsa ki a környezete? – Megmagyarázom: Azért tartanak furának, mert Te bátor vagy és mersz úgy élni, ahogyan ők nem, és annak ellenére is járod az utad, hogy a környezeted “kissé bogarasnak” tart.

A mi közösségünkben aki fura, az különlegesnek számít, aki elég fura mások számára, az nálunk nemcsak normális, hanem egyenesen hiánypótlóan fontos. Nekünk úgy kellesz ahogy vagy: furának, különlegesnek. Még akkor is van nálunk helyed, ha kitaszított vagy a spirituális dolgaid miatt.

Van remény számodra. Nálunk önmagad lehetsz úgy, hogy a környezetedből, ahol élsz nem kell kiaszakadnod, sőt még meg is szeretnek, és elfogadnak mert megmutatjuk a titkokat, hogy hogyan élj együtt a hivatásoddal, amire születtél.

Én is kitaszítottként, furaként éltem, mert olyan dolgok foglalkoztattak, amit mások nem tartottak fontosnak. Ezért rendszeresen kitaszított lettem, újra és újra, míg egy alapítvány személyiségfejlesző táborában, ahol segítőként vettem részt, rájöttem az első nagy Titokra: Hasznos vagyok, és szüksége van rám a világnak.

Azóta ezt tartom küldetésemnek: megmutatni másoknak, mennyire különlegesek.

Évek hosszú sora alatt, módszerek tömkelegével próbáltam segíteni másoknak, több-kevesebb sikerrel, míg a nagy Titok kulcsa végig a zsebemben volt, és arra várt, hogy kinyithassa az ajtót.

Mikor elkezdtem kulcsként tekinteni a dorombra, egy titkos világ kapuja nyilt ki előttem. Ezt a titkot szeretném felfedni Neked.

Szükségem van Rád, hiszen nélküled a módszer, amit építettem csak engem szolgál, viszont én nem magamnak dolgoztam ki, hanem azoknak, akiknek szüksége van segítségre. Így nekem szükségem van Rád, hogy Te is átéld ezt a csodát, amit a doromb hangja tud adni, de nem áll szándékomban eröltetni semmit. A döntés hatalma a Te kezedben van, és fontos tudnod, hogy mindig is a Tied volt ez a hatalom, még akkor is, ha mások azt próbálták elhitetni veled, hogy nincs így. Te döntöd el, hogy velünk tartasz, és tévutak, kitérők nélkül, receptszerűen fedezed fel velünk az életed nagy Titkait, egyiket a másik után, vagy egyedül jársz az utadon. Mindkét lehetőség nyitva áll előtted.

Azonban fontosnak tartom közölni Veled, hogy ha elakadnál tudd, hogy ez egy természetes folyamat, és NEM A TE HIBÁD! Te járod az utadat. Az úton néha megbotlunk, elesünk, felkelünk, és tovább megyünk, de ez nem a Mi hibánk. Ha elestél, Nem a Te Hibád! Ha elakadsz, keress meg, s én ugyanúgy segítek majd Neked, mintha az első perctől mellettem lettél volna, mert ez a dolgom, ez a hivatásom.

Úgyérzem, minden tudást megadtam Neked a döntéshez, s ezek után mégis egyedül folytatnád az utad, szeretném, hogy tudd: Igazad van! – Akár velem járod az utad, akár egyedül, fontos, hogy járd!

Egy kezdő lökést azért szeretnék adni Neked hozzá: Van egy képzésem október 1.-2.-án, ami idén az utolsó, és már csak néhány hely van rá, de Te még beleférsz, ha időben döntesz. Kattints ide és tudj meg róla többet!

Ha most nem tartsz velünk, Ne keseredj el, egyéni képzést is kérhetsz, és persze online is elvégezeheted, ha érdekelnek ezek a lehetőségek, kérlek írj egy e-mailt az andor@tuzdoromb.hu címre!

Baráti öleléssel,

Kelemen Andor, dorombfilozófus

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s