Te is jártál már úgy, hogy a gyereked idegenek előtt kínos helyzetbe hozott?

Nyugtalan a gyereked? Nem alszik eleget? Alvás helyett futkos, rosszalkodik?

Photo by Luna Lovegood on Pexels.com

Ismerd meg a több mint 7000 éves hangszert, ami minden élőlényt képes lenyugtatni.

A gyerekek különleges lények. Mikor várjuk, hogy megszülessen, egy igazi csoda születését várjuk. Mikor megszületik, nem a legszebb látvány, de a mienk és imádjuk. Pár nap múlva, a világ legszebb gyerekét tartjuk a karunkban, és egy igazi égi tünemény szülei lehetünk. Majd elkezd, beszélni, járni, és egy világ dől össze bennünk, ugyanis rádöbbenünk, hogy ezt a csodálatos tüneményt, duracell elemekkel szerelték, és ráadásul napelemesek. Soha, de soha nem fáradnak el, illetve csak akkor amikor éppen dolgunk van, mire befejeztük, és mellébújnánk, már újra fel is van töltődve, és újra rohangál, és kiabál. Ezen a ponton azt gondoljuk, bárcsak a telefonunk lenne ennyire energiahatékony. 😀 

Persze este az altatásnál szintén ez megy. Ha a toronyórát ígérnénk neki ajándékba láncostul, akkor se lenne hajlandó lefeküdni, és aludni, pedig ott vár bennünket a munka, hogy rendbe tegyük utána a házat, hogy reggel legyen mit újrarendetlenítenie, de nem, Ő nem hajlandó, ezt a néhány óra csendet nekünk ajándékozni. 

Közben meg azon gondolkozunk, hogy mi lehet a megoldás, hol a kikapcsoló gomb? Kell hogy legyen valamilyen legális szernek, eszköznek ami képes lenyugtatni… …mert a teába kevert pálinka csak ideig-óráig hatásos, tv-elé rakni azért mégiscsak aljasság, meg nem kellene rászoktatni ilyen fiatalon. Internet? Annak meg nagyon sok a veszélye. 

De akkor mit tegyünk?

Kevesen tudják, hogy létezik egy hangszer, ami már több mint 7000 éve ugyanazt a célt szolgálja. Nyugtató hangokat kelt. 

Valahol Dél-kelet Ázsiában kezdték el készíteni ezeket a hangszereket úgy 7-8000 évvel ezelőtt. Eleinte bambuszból készültek, később csontból, napjainkban pedig a fém, ezek közül is az acél, és a réz az elterjedt. Ez a hangszer a doromb.

Belső-Ázsiában a sámánok gyógyításra használták, Szibériában és Mongóliában a mai napig használják erre a célra.

Magyarországnak saját dorombkészítő mestere van. Vannak dorombos együtteseink, Virtuóz szóló játékosaink, sőt, olyan is van aki gyógyításra használja.

De hogyan oldjuk meg a problémás gyerek kérdést?

Először is nézzük meg mitől problémás a gyerek: Figyelemhiány.

Most mondhatjátok, hogy nekem nincs gyerekem, könnyen beszélek, de éppen ez az oka, hogy sok, különféle gyereken tesztelhettem az elméletemet, és elfogultság nélkül vonhattam le a következtetést. A vizsgált gyerekek 100-százaléka folyton mutogatni szerette volna a holmijait, a szerzeményeit, a tehetségét, stb. Persze ilyen egy gyerek, mondhatod, de nem. Ezt azért teszi mert figyelemhiányos. Ezzel próbál pár másodpercnyi figyelmet koldulni. 

– De hogyan figyeljek rá egész nap? -kérdezed, teljesen jogosan, hiszen egész nap mégsem állhatsz a gyereked teljes szolgálatában, hiszen ott van a házimunka is, de van megoldás. A gyereked nem az egész napodat kéri, csak annyit amennyire szüksége van. Persze van most néhány hónapnyi hátralékod, de segítek neked bepótolni. 

A hang egy rezgés, a rezgés dinamika, a dinamizmus erő. Ebből indulunk ki. A figyelem egy energia, és a gyerekek ebből építik fel az lelki energiájukat, amire szükségük van egész életükre. Az elején ebből minél kevesebbet kapnak, annál többre lesz szükségük. Ez az oka, a sok magamutogató felnőttnek, mert nem kaptak elég figyelemenergiát, így a rabjává váltak. 

A doromb hangja megtöbbszörözi az energiát, és ha nem próbáltam volna, nem állíthatnám ilyen biztosan. Többszörözi? Hiszen a gyereknek éppen elég sok van! Nem, ebből nincs sok. Ebből ha eleget kap megnyugszik. 

Photo by Rene Asmussen on Pexels.com

Most azt gondolod, el akarok adni neked egy dorombot, pedig nem így van. Nincs eladó dorombom, csak egy megoldásom van a problémádra. Arra biztatlak, hogy ne vegyél dorombot, amíg nem olvastad el az alábbi kis e-füzetet, arról, hogy melyik doromb mire való, hogy hogyan szállítsd, tárold, ápold. Ezt az ingyenes e-füzetet a cikk végén található regisztrációd után küldöm el neked e-mail-ben.

A cikkem lényege, hogy eláruljam a nagy titkot, amin két éve dolgozok: a doromb hangja annyi figyelem-energiát ad a gyerekednek, amennyit semmi más nem képes megadni neki, ráadásul ez a rezgés nyugtató hatású mindenre, amivel találkozik, legyen az háziállat, gyerek, vagy felnőtt, főleg arra van a legjobb hatással, aki játszik rajta. 

Persze, erre nincs mindig mód, főleg amíg meg nem rendelted a hangszeredet és meg nem tanultál rajta játszani, ezért, hogy meggyőződj módszerem sikerességéről, ajándékba adok neked egy letölthető hangfelvételt, mp3 formátumban.

Következő cikkemben megmutatom, hogy hogyan találd meg az életcélodat, amíg alszik a gyerek? Hogy biztosan értesülj róla, regisztrálj az alábbi linken, így egyenesen az e-mail címedre küldöm majd a cikket, egy nappal előbb, hogy az megjelenne.

Az alábbi gombra kattintva feliratkozol egy olyan hírlevéllistára ahol az egész cikksorozatomat egyenesen az e-mail címedre kapod meg majd, benne megoldások, amik gyökerestűl megváltoztatják majd az életed. Természetesen a fent ígért ajándékokkal együtt.

Kattints a gombra!