1 relaxációs módszer, ami gyökerestűl kitépi életedből a stresszt , mindössze 3 óra alatt? Igen, van ilyen! –Kattints ide!

Mindig is érdekelt a titka a tibetiek, és indiaiak békés megnyilvánulása. Foglalkoztatott a kérdés, hogy hogyan tudnak békések maradni a legnehezebb helyzetekben is.

Egyszer a zalaszántói Béke Sztupánál kirándultunk Szilvivel, és ingerült voltam. Valami lehetett a levegőben, mert borús volt az idő, és másokon is látszott ez az ingerültség. A lámák háza mellett kialakított parkolóban álltunk meg autónkkal, és miután visszaértünk az autóhoz felfigyeltünk egy kis incidensre. Egy németül beszélő férfi a Lámák házához hajtott homokfutójával, és a kerítésen kívűl eső kút tetejét elkezdte lerángatni, majd a földre dobálni. Közben látszólag szidalmazott valakiket. A láma kijött a házból, és “szóba elegyedett” vele. Először látszott, hogy őt is felkavarja ez a dolog, és miután majdnem beleesett a harcos szerepbe, egyszercsak hangnemet váltott, és egy teljesen nyugodt légkört kezdett sugározni a beszéde, mire a német férfi abbahagyta a rongálást, és a szitkozódást, és továbbállt. Ez a dolog annyira meglepett, hogy hírtelen elfelejtettem továbbra is ideges lenni. Miután hazaértünk megfogalmazódott bennem a kérdés: Hogyan képes ez a láma a “mindjárt képen vágom” szerepből, hírtelen átváltani “szeretek mindenkit” hangnembe, és végül megbeszélni úgy a dolgokat, hogy megoldja a problémát anélkül, hogy bárki is sérülne?

A választ sokáig kerestem, mígnem Echardt Tolle könyvében találtam rá:

– Úgy, hogy a lámák mindig a MOST-ban vannak, nem számít mi lesz 5 perc múlva, és az sem ami eddig történt. Az számít, mi van MOST!

A relaxáció azt jelenti, hogy nem érdekel, mi volt tegnap, vagy 5 perce, és az sem érdekel, mi lesz egy óra múlva, vagy holnapután, hanem csak azt élvezem, ami most van.

És hogyan lehetsz a mostban tökéletesen? Egyszerű! Csinálj valami olyant, ami nem engedi, hogy aggódj, bosszankodj, vagy gondolkodj.

A Zene ilyen: Amikor zenélsz, annyira figyelsz a megszülető zenére, hogy elfelejtesz a múlton vagy a jövőn töprengeni. Egyszerűen csak létezel és játszol a hangszereden.

Mikor egy délután alatt megtanultam dorombon játszani, nagyon büszke voltam magamra, és egyre többet játszottam, egyre több dorombot szereztem, és volt hogy mind a nyolc dorombom nálam volt egyszerre, de egyiket mindig a zsebemben tartottam. Ez az időszak a kezdetektől egészen a mai napig tart. Még most is a zsebemben van egy doromb, miközben írok.

Aztán ért egy nagy bukás. Be kellett zárni a bőrműves műhelyünket, és egy vállalkozó szellemű, művészléleknek vissza kellett esnie a munkakeresés, majd a 3 műszakos munka világába. Ahol nincs mentség, minden reggel kelni kell, és dolgozni. Ez katasztrófálisan hatott volna egy régi élethelyzetemben, de feltűnt valami: ezen az időszakon viszonylag könnyedén estem át, annak ellenére, hogy eléggé stresszes helyzet volt a műhely elvesztése, mégis kicsit örültem neki. Ugyanis mivel nem “kellett” megrendeléseket teljesíteni, több időm volt dorombolni. És ez a magyarázat arra, hogy zökkenőmentesen váltottam a vállakozásból a 3 műszakra.

Aztán mikor ezt felismertem, megfogalmazódott bennem a kérdés: Hogyan segíthetem ezzel az embertársaimat? Hogyan adhatom nekük oda ezt az élményt? És nemsokára jött a válasz is: Megtanítom őket a dorombrelaxációra.

Egy délután alatt meg lehet tanulni rajta rátszani, és utána csak élvezni kell a rezgéseit. Nem volt más hátra, mint keresni egy felüleletet, ahol tanfolyamot tudok készíteni, és ha lehet online is elérhető legyen. Így találtam rá arra az oldalra, ahol már négy kurzusom is elérhető.

Miért éppen doromb, és nem hangtál?

  • A doromb sokkal olcsóbb mint egy normális méretű hangtál.
  • Mivel egy délután alatt meg lehet tanulni nemcsak játszani rajta, de a relaxációt is, ezért sokkal kevesebb időbe telik elsajátítani, mint egy egész hétvégés hangtál tanfolyamon.
  • A Magyarországon elérhető dorombok nagyrészét Szilágyi Zoltán, kecskeméti dorombkészítő mester készíti, tehát magyar készítője is van
  • A módszer ára is méltányosabb, mint egy hangtálas tanfolyamé.
  • Mivel a tanfolyam online, ezért otthon, a kedvenc házi öltözékedben, a kedvenc fotelodban ülve, saját időd beosztásával végezheted el, és nem látja egy egész csoport az esetleges bakijaidat, hanem ez a Te titkod marad. örökre. 😀
  • A doromb fizikálisan a fogsorodhoz ér, ezért az egész koponyádat kellemesen berezgeti, ezáltal stimulálja az agykérget és pillanatok alatt egy mély, ellazult állpotba kerülsz.
  • Igazából csak a megtanulása 3 óra, utána amikor belekezdesz, az első perctől érzed a kellemesen relaxált érzést.
  • A Gyógyító dorombok kurzus mellé ajándékba kapod a “Tűzdoromb – Kulcs önmagadhoz” című e-könyv, letölthető változatát, hogy bármikor elővehesd okostelefonodon, amikor csak ovasni támad kedved.

S hogy hol találod meg ezt a csodát? Nem csoda ez, erre bárki képes, és könnyen elérheted, akár ma! Kattints Ide!

Mi van ha nem működik nálad?

Persze mindig kockázattal jár egy vásárlás, és van olyan is, hogy egy módszer nem felel meg valakinek. Ezért nem árulunk zsákbamacskát. 100% lelki béke garanciát adunk rá.

Vagyis, ha neked ez a módszer nem válik be, akkor jelzed felénk a kurzus elvégzése után egy héten belül, és mi visszautaljuk neked az árát. Persze ehhez az kell, hogy a kurzust végigcsináld, és hogy elmondd nekünk, hogy pontosan mi az, ami nem felelt meg számodra, hogy kijavíthassuk hibánkat. (A tanfolyam alatt egy dorombot is fogsz rendelni, mert arra is szükséged lesz hozzá. Ezt, mivel nem tőlünk rendeled, hanem egy másik vállalkozástól, ezért ennek az árát nem tudod tőlünk visszakérni, erre az esetre a doromb forgalmazó cég garanciális feltételei a mérvadóak. )

Gyere, és száguldj velünk szellők szárnyán s vasparipádon!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s