Lelket melengető írásaim

Kedves megfáradt Utazó!

Engedd meg, hogy néhány szóban bemutatkozzam:

Eddigi életem 35 évében nagyon sok megrázkódtatás ért, szüleim elváltak, szeretett nagymamám meghalt, bőrműves vállalkozásom csődbe ment, és ezáltal pénzügyi és lelki válságok sorozata söpört végig az életemen, és sokáig nem értettem, ez miért velem történik?

 2018 őszén azonban történt valami: A doromb, amin régóta játszottam, egyre kedvesebb társammá vált, annyira, hogy úgy éreztem, hogy mikor játszom rajta, minden gondom elszáll, és a problémák helyett a megoldásokat keresem.

Keresni kezdtem ennek az okát, és jegyzeteltem, aztán rájöttem, hogy a doromb eltereli a figyelmem a problémáról, így a megoldáson tudok gondolkozni.

A jegyzeteimből addigra már annyi lett, hogy úgy döntöttem kiadom egy könyvben, hogy mások is rátaláljanak a miértek helyett a hogyanokra.

Annyira hittem abban, hogy a világ körülöttem boldoggá tehető, hogy ez lett mára a küldetésem:

Boldoggá tenni minden szenvedő életét.

Könyvem nagyon sok témát érint, és nagyon sok oldalról közelíti meg a boldogságot. Főként a doromb rám, és másokra gyakorolt hatása által mutatom be, hogy még ez a kis fémdarab is képes boldoggá tenni valakit.

Könyvem címe: „Tűzdoromb – Kulcs önmagadhoz”. Szerzője pedig Tana Batur, egy táltos, aki testem kommunikációs csatornáin szól az olvasóhoz, hogy a táltos tudása által segítsen felemelkedni az önsajnálat, a szomorúság, és a szenvedés mocsarából, és elindulni a stabil kövekre épült, zeneszóval, és madárcsicsergéssel kirakott, illatos növényekkel szegélyezett ösvényen, ami a boldogság felé vezet.

A nem titkolt szándékom, hogy minél több emberhez eljuttassam a tudást, amit Tana Batur rám hagyományozott, írott-, kimondott-, vagy zenélt formában, ezért bátran olvasd, hallgasd amit az oldalon találsz, hogy szándékom, miszerint Boldoggá akarom tenni a szenvedőket a Te boldogságod által is teljesüljön.

Szeretettel, Kelemen Andor, dorombfilozófus

 

Megrendelem a könyvet!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s